Työpaikat

Tekninen myyjä, Lahti

Hakuaika alkaa: 21.07.2020  Hakuaika päättyy: 14.08.2020


Parlok Vector Logo | Free Download - (.SVG + .PNG) format ...

Oy Parlok Ab on muovituotteisiin erikoistunut valmistaja, jonka toiminta Paraisilla alkoi jo vuonna 1959. Henkilöstöä on noin 60 ja liikevaihto vuonna 2019 oli noin 9 milj.€. Oy Parlok Ab on kotimaisessa omistuksessa. Päätuoteryhmässämme raskaan kuljetuskaluston lokasuojissa ja roiskeenestojärjestelmissä olemme yksi Euroopan johtavista valmistajista. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta yhtiöllämme on merkittävää vientiä myös sen ulkopuolelle. 

Oy Parlok Ab:n tytäryhtiön Parlok Trading tehtävänä on Parlokin tuotteiden myynti sekä jakelu Suomessa ja Baltiassa. Parlokin omien tuotteiden lisäksi on myynnissä laaja tuotevalikoima päällirakennekomponentteja kuljetusvälineteollisuudelle sekä jälkimarkkinamyyntiin.

Haemme asiakkaallemme Parlokin menestyvään joukkoon Lahteen vakituiseen työhön

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Tehtävässä vastaat Parlok Trading Oy:n osaltasi Suomen myynnistä ja sen kehittämisestä. Tehtäväkenttääsi kuuluu asiakkuuksiesi osalta tekninen myyntityö, joka sisältää tuotteiden myyntiä ja teknistä tukea. Tehtävässä pääset myyntityön ohella seuraamaan markkinatilannetta aitiopaikalta sekä ideoimaan uusia tuotteita ja tuoteparannuksia. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit liiketoimintajohtajalle.

Odotamme sinulta kokemusta teknisen myynnin parista ja halua kehittyä työssäsi. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus, jonka lisäksi olet luonteeltasi tavoitteellinen, aikaansaava, teknisesti suuntautunut sekä sosiaalisesti taitava. Odotamme sinulta suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi tehtävän hoitamisessa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Aiempi kokemus hyötyajoneuvoihin liittyvien tuotteiden myynnistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajenevan tehtäväkentän, hyvät vaikutusmahdollisuudet sekä tilaisuuden menestyksen rakentamiseen nopeasti kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä.

Tehtävän palkkaus riippuu valittavan henkilön osaamisesta ja työn tuloksista. Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.