Työpaikat

LVI-asentaja, Pääkaupunkiseutu, Uudenmaan alue

Hakuaika alkaa: 07.09.2020  Hakuaika päättyy: 21.09.2020


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita ja työnkuvaan kuuluu monipuolisesti eri LVI-alan työtehtävät. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Odotamme sinulta reipasta asennetta ja motivaatiota työntekoon.
Työotteeltasi olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Toivomme sinulta ammattitutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta alalta.

Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimon kanssa, jonka jälkeen työntekijä siirtyy suoraan asiakasyritykseen. 

Jos ylläoleva kuvaus vastasi juuri sinua, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Tommi Seljas, p. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi