Työpaikat

Projektivastaava Sisuwoodille, Juva, Koko Suomi

Hakuaika alkaa: 11.01.2021  Hakuaika päättyy: 18.03.2021

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

PROJEKTIVASTAAVAA


Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. 

Etsimme henkilöä vastaamaan kalusteiden tuotekehittely projektista. Kyseessä on projekti, joka kestää ainakin elokuun loppuun todennäköisesti vuoden 2021 loppuun saakka. Työssä on etätyömahdollisuus ja palkkaus henkilön mukaan.

Projektivastaavalla tulee olla organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta. Lisäksi työssä vaaditaan projektien kokonaisvaltaista hallintaa, kalustepuolen kokemusta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä hyviä it-taitoja. 


Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet paineensietokykyinen, omaat hyvät viestintätaidot ja olet tiimipelaaja. Voit olla opiskelija tai jo valmis insinööri. 
Hae pikaisesti oheisen hakulinkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi