Työpaikat

Johtajuuskehittäjiä, LMI Finland Oy Ab, Espoo, Helsinki, Tampere, Turku, Vantaa

Hakuaika alkaa: 20.01.2021  Hakuaika päättyy: 22.03.2021

Leadership Management® International eli LMI® on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja ja edelläkävijää. Olemme johtajuuskehityksen ammattilaisia jo 60 vuotta globaalisti ja 30 vuotta Suomessa. Kehitämme tunneälykästä johtajuutta organisaation kaikilla tasoilla henkilökohtaisella ja konkreettisella otteella. Visiomme on, että jokainen ihminen ja organisaatio Suomessa on menestyksellinen.

Toimimme 80 maassa ja ohjelmamme löytyvät 27 eri kielellä – meillä on myös online mahdollisuus.

LMI Finland aloitti toimintansa vuonna 1990 kehityshaluisia suomalaisia johtajia ja organisaatioita varten ja toimii tänä päivänä yli 10 paikkakunnalla. Asiakkaina ovat niin kansainväliset konsernit kuin paikalliset pk-yrityksetkin.

Toimintamme kulmakivinä ovat johtajuuskehittäjät, joilla on monipuolinen kokemus eri toimialoilta ja kaiken kokoisista yrityksistä. Varmuus tulee laajasta paikallisesta ja kansainvälisestä johtamiskokemuksesta. Vaativat tilanteet ratkaistaan kokemuksella ja näkemyksellä.

Me LMI:ssä uskomme, että ihmiset ovat aidosti organisaation tärkein voimavara ja että johtajuus korreloi tuloksen kanssa.Haemme asiakkaallemme LMI Finland Oy Ab:lle ammattitaitoisia

Johtajuuskehittäjiä

pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa), Turkuun ja Tampereelle

Haemme sinua johtamisen ja kehittämisen rautainen ammattilainen. Yrittäjähenkisyys huokuu sinusta ja voimakas kasvutilanne on sinulle luontainen toimintaympäristö. Sinulta löytyy vahva menestymisen draivi ja sisimmässäsi on palo niin myynti kuin valmennustyöhön. Suuren vaikutuksen teet meihin halukkuudellasi rakentaa tiimejä ja kyvylläsi hyödyntää verkostojasi.

Teet itsenäistä asiakastyötä, joka edellyttää ripeää, asioihin tarttuvaa ja yrittäjämäistä työotetta. Sinulla on vastuuta, mutta myös vapautta aikatauluttaa omat työsi sekä sovittaa työ ja arki haluamallasi tavalla. Monipuolinen kiinnostus sekä ihmisistä että organisaatioista on edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Ratkaisukeskeisellä, kannustavalla panoksellasi varmistat, että asiakas on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme tuloksellista kehittämisotetta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä itsenäistä, vastuullista toimintaa.

Mitä odotamme sinulta:

  • aikaisempaa johtamis- ja esimieskokemusta
  • yrittäjähenkisyyttä ja kokemusta myynnin tehtävistä
  • ratkaisukeskeistä lähestymistapaa ja vahvaa vuorovaikutustaitoa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi 


Mitä tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen, mielenkiintoisen ja palkitsevan työn - tästä työstä ei monipuolisuutta puutu!
  • tutkitusti toimivat prosessit ja ainutlaatuiset materiaalit
  • upean kollegaverkoston
  • kattavan koulutuksen ja tuen sekä Suomessa että ulkomailla
  • laajat vaikutusmahdollisuudet franchising-periaattein

 

Tuleviin kollegoihisi voit tutustua täältä https://www.lmi.fi/tiimi/ .

 

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 22.3.2021 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760,  iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.