Työpaikat

CNC-koneistaja, Konetehdas K&K Oy, Helsinki

Hakuaika alkaa: 21.01.2021  Hakuaika päättyy: 31.03.2021Konetehdas K&K Oy on yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistukseen erikoistunut perheyritys. Vuodesta 1946 lähtien asiakkaita on palveltu monipuolisella koneistusosaamisella, muun muassa sorvaus- ja jyrsintäpalveluilla sekä ruiskupuristusmuottien valmistuksella. Yritys tarjoaa asiakkaan tarpeesta lähteviä ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin laadukkaasti, nopeasti ja joustavasti.

Etsimme asiakkaallemme Konetehdas K&K Oy:lle Helsinkiin ohjelmointitaitoista ja motivoitunutta

CNC-KONEISTAJAA

 

Sinulla on jo työkokemusta CNC- koneistuksesta ja halua päästä siinä alan ammattilaiseksi. Työotteeltasi olet suunnitelmallinen ja huolellinen.

Arvostamme hakijalta:

-        Oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta

-        Taitoa toimia itsenäisesti ja tiimissä

-        Työpiirustusten lukutaitoa

-        Kokemusta metallialasta

-        Monitaitoisuutta

-        Mastercamin osaamista

-        Heidenhain osaamista

 

Työssäsi käytät ja ohjelmoit CNC-jyrsintä ja/tai CNC-sorvia. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuoratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuudet työllistyä vakituiseksi asiakasyritykseen.

 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Holm Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, aleksi.holm@hpheimo.fi 

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.