Työpaikat

Työnjohtaja, Koko Suomi

Hakuaika alkaa: 22.01.2021  Hakuaika päättyy: 15.03.2021Ortek  Oy on urakointiin keskittynyt rakennusliike, jonka toimintaan kuuluvat julkisten tilojen sekä liike- ja teollisuustilojen rakentaminen ja saneeraus.

Jakeluasemaurakointiin erikoistunut yritys tarjoaa asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, lisäksi yritys on erikoistunut pilaantuneiden maa-alueiden puhdistukseen.

Etsimme asiakkaallemme Ortek Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtaja keskittyy jakeluasemien autopesulinjojen / hallien rakentamiseen sekä jakeluasemien rakennus-, saneeraus- ja purkutöihin.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari, insinööri (AMK) tai insinööri. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen työnjohtajan töistä ja vastuista.

Etsimämme henkilö taitaa kokonaisuuksien hallinnan ja asiakaslähtöisyyden sekä omaa kyvyn itsenäiseen työskentelyyn, on luotettava ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tietoteknisiä taitoja ja dokumentointia.

Tarjoamme vakituisen työn ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä sekä auton käyttöösi. Työssä pääset matkustamaan, sillä työmaat ovat pääkaupunkiseudulla ja sen jälkeen ympäri Suomen.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella ma- pe klo 7-18 Risto Saloranta p. 040 8480 769.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen ja liitteineen oheisen hakulinkin kautta 15.3.2021 mennessä. Lisätietoja hakuprosessista Henkilöstöpalvelu Heimosta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102,  marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.