Työpaikat

Varastotyöntekijä, Hattula, Hämeenlinna, Päijät-Hämeen alue

Hakuaika alkaa: 15.02.2021  Hakuaika päättyy: 08.03.2021

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme tunnetulle metallialan asiakkaallemme Hattulaan vakituiseen työsuhteeseen varastotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. 

Varastotyöntekijänä tehtävänäsi on mm. vastaanottaa, purkaa ja lastata kuormat sekä hoitaa lähettämön työt. Lisäksi  tehtäviin kuuluvat sahurin työt mm. metallituotteiden määrämittaan katkaisu ja tuotteiden pakkaaminen. Tehtävässä tarvitaan trukin ajotaitoa. Aikaisempi työkokemus teollisuudesta ja työturvakortti katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Olethan työotteeltasi tarkka, täsmällinen ja pitkäjänteinen. Työ on kaksivuorotyötä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi