Työpaikat

Puuseppä, Sisuwood, Juva, Koko Suomi

Hakuaika alkaa: 22.02.2021  Hakuaika päättyy: 18.03.2021

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

PUUSEPPÄÄ


Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. 

Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. Määräaikainen työ yli kesän, pätevällä henkilöllä mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi. Työ on kaksivuorotyötä.

Aikaisempi työkokemus puusepän teollisuudesta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä pärjäät, kun omaat sorminäppäryyttä, oikean asenteen ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan. 

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen, joka osaa ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä halua osallistua puusepänverstaan eri työvaiheisiin. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä.

Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi