foo | Heimo

Työpaikat

Sooda/lasimurskepuhaltajia, Uudenmaan alue

Hakuaika alkaa: 01.03.2021  Hakuaika päättyy: 27.04.2021

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme
Sooda/Lasimurskepuhaltajia
sesonkityöhön (kevät, kesä, syksy) 


Menestyt työssä reippaalla asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen eri pintojen puhdistuksista sooda tai vastaavalla puhallusmenetelmillä.

Työtehtävät:
- Erilaisten kohteiden puhdistus käyttäen eri puhallusmenetelmiä mm. soodapuhallus, Lasimurskepuhallus ja kuivajääpuhallus

Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin. Erittäin hyvä fyysinen kunto ja suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Haettavalla henkilöllä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työvuorot sijoittuvat ma-pe väliselle ajalle. Työkohteet sijaitsevat ympäri Uuttamaata joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Työhön järjestetään perehdytys.

 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Holm Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, aleksi.holm@hpheimo.fi