foo | Heimo

Työpaikat

Auton esikäsittelijä, Kuusakoski Oy, Heinola

Hakuaika alkaa: 11.03.2021  Hakuaika päättyy: 25.04.2021

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta. 

 

Auton esikäsittelijä (kesätyö)

 

Haemme romuautojen esikäsittelijää Heinolan toimipisteeseen, Carrecille.

 

Työssä valmistellaan romuautoja jatkokäsittelyä varten. Esikäsittelyssä romuautoista poistetaan nesteet, öljyt, akut, renkaat, sekä muita materiaaleja. Työ on fyysistä ja työskentelyssä käytetään monia erilaisia työkaluja, trukkia sekä kurottajaa. Romuautojen esikäsittelyn lisäksi voidaan osoittaa muitakin hetkellisiä työtehtäviä.   

 Aiempi tekninen kokemus autoista katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Tehtävässä tarvitaan tiimityöskentelytaitoja, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta. Työ edellyttää 18-vuoden ikää. Kyseessä on vuorotyö.


Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana tai viimeistään kesäkuun alussa.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. 
Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna.
Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Väkeväinen, Henkilöstöpalvelu Heimo, ville.vakevainen@hpheimo.fi puh. 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.