Työpaikat

CNC-Koneistaja, Päijät-Häme

Hakuaika alkaa: 02.02.2018  Hakuaika päättyy: 12.03.2018

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja motivoitunutta CNC-koneistajaa.

Sinulla on työstötekniikoiden tuntemusta ja hieman työkemusta CNC-koneistuksesta. Osaat lukea työpiirustuksia ja ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia. Työotteeltasi olet suunnitelmallinen, huolellinen ja motivoitunut. Emme vaadi metallialan koulutusta, mutta onhan sinulla hyvää teknistä näkemystä.

Työ alkaa heti sopiva henkilön löydyttyä ja kestää alustavasti neljä kuukautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus tämän jälkeen rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.