Työpaikat

Tarjoilijoita keikkatöihin, Lahti

Hakuaika alkaa: 21.01.2019  Hakuaika päättyy: 28.02.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeen alueelle reippaita ja motivoituneita TARJOILIJOITA erilaisiin ja eripituisiin keikkatöihin. 

Työvuorot voidaan sopia joustavasti oman aikataulun mukaan, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tehtävät vaihtelevat paljon tilaisuuden mukaan esimerkiksi tilaus- ja á la carte -ravintoloissa.

Onko sinulla aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet hyvin asiakaspalveluhenkinen? Kykenetkö työskentelemään tehokkaasti myös kiireessä? Oletko omatoiminen, ripeä sekä joustava? Haluatko olla tärkeä osa huumorintajuista ja osaavaa työporukkaa? 

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Dani Nguyen, 044 777 5104 dani.nguyen@hpheimo.fi